top of page
_edited.jpg

ΤΕΧΝΙΚΟΙ WIFI

Είτε μόλις ξεκινήσατε τη δική σας επιχείρηση είτε είστε στην αγορά εδώ και χρόνια - η φροντίδα των αναγκών σας σε θέματα πληροφορικής μπορεί να είναι περίπλοκη και εξαντλητική. Στο texnikoiwifi, πιστεύουμε ότι οι απαιτήσεις σας πρέπει να υποστηρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες και προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών σας.
Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα.

Αρχική: Welcome

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Συμβουλεύοντας τον Ιδιώτη και τον Επαγγελματία

Ασχολούμαστε με την ασφάλεια, διαχείριση και υποστήριξη δικτυών & πληροφοριακών συστημάτων καθώς και την εγκατάσταση ασύρματων δικτυών μικρής και μεγάλης κλίμακας.
Με πάνω από 20 χρονιά εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής μπορούμε να διαγνώσουμε προβλήματα στο ασύρματο δίκτυο και να προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις.
Προτείνουμε και εγκαθιστούμε συσκευές επαγγελματικού επιπέδου σε παρόμοιες τιμές καταναλωτικών προϊόντων.
Δεν προτείνουμε μια λύση για όλες τις περιπτώσεις αλλά εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε ανάλογο εξοπλισμό και ανάλογη τοπολογία.

Globalization concept
Mobile Phoen Screen

HOME WIFI

fortinet managing.jpg

BUSINESS WIFI

Image by Praveen kumar Mathivanan

WIFI SURVEY

Λύστε το πρόβλημα κάλυψης σήματος μια και καλή. Ισχυρό σήμα σε όλο το σπίτι.

Βελτιώστε την ασφάλεια, την ταχύτητα και την εμπειρία των πελατών σας, με λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Βρίσκεστε στην Αττική; Μπορείτε να έχετε  έναν δωρεάν έλεγχο Wifi (survey) και προσφορά  για την οικιακή ή επαγγελματική σας λύση Wifi.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η ποιότητα των υπηρεσιών της Net4you, βασίζεται στην ταχύτητα ανταπόκρισηsς, στην ορθολογιστική αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματοςs και στην αξιοπιστία.

Αλίκη Μ. Enterprise Greece A.E.

Συνεργάζομαι με τη Net4you από την 1η ημέρα λειτουργίας τους. Πέραν του επαγγελματισμού, της αποτελεσματικότητας και της εξαιρετικής ποιότητας των υπηρεσιών τουs, κάνουν ότι είναι δυνατό για την αμεσότερη επίλυση οποιουδήποτε θέματος και η ανταπόκρισή τους δε θα μπορούσε να είναι γρηγορότερη. Εκτός από το εμπορικό μέρος , είναι άψογοι και στο θέμα της υποστήριξης. Με λίγα λόγια, ουσιαστική συνεργασία εξαιρετικής ποιότητας.

Νίκος Μ. ΑΚΤΩΡ Α.Ε

Η εταιρία μας, ECOTECH ΕΠΕ, τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την Νet4you στον τομέα τηςsυποστήριξηsς του δικτύου υπολογιστών που διαθέτει. Κρίσιμη παράμετρος σε αυτή μας την απόφαση αποτέλεσε και αποτελεί η συνέπεια, γνώση του αντικειμένου και η ταχύτητα αντίδρασηsς που έχει επιδείξει η Νet4you όλο αυτό το διάστημα.

Τάσος Σ. ECOTECH LTD

Προτιμάμε την Net For You για την άμεση λύση που μας παρέχει σε θέματα δικτύου και εφαρμογών. Θα έλεγα ότι είναι ο Γιατρός των δικτύων

Φίλιππος . FINANCIAL FELICITOUS

Η εταιρεία μαsς προτιμάει την Net For You για τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει καθ’ όλη την διάρκεια τηsς συνεργασίας μας, διατηρώντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικές τιμές.
Για τις εξαιρετικέsς συμβουλευτικέsς υπηρεσίες που μας παρέχει,  οι οποίες φροντίζει πάντα να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρείας μας.
Για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα της σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.
Για την οργανωτικότητα που επιδεικνύει και έχουμε πάντοτε άμεση ενημέρωση για τη λήξη οποιασδήποτε άδειαs αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τεχνικά προβλήματα

Ντίνα Δ. SWAN MANAGEMENT A.E

Η Net For You και οι άνθρωποι τηsς έχουν γίνει πλέον ο "γιατρός" της
δικτυακής υποδομής για την εταιρείας μας. Χειρίζονται με συνέπεια, ταχύτητα και
αποτελεσματικότητα "όλα" όσα η επιχείρησή μας χρειάζεται.

Νίκοsς Κ. ODD ΕΠΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ 38 ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

τηλ. 211 7056378-9

fax 211 7408447

Thanks for submitting!

bottom of page